Nieuws

 • Vergoeding zwemlessen

  De gemeente Aalburg vergoedt voor alle basisschoolleerlingen woonachtig in de gemeente Aalburg de eerste 12-lessenkaart ter waarde van € 110 voor de zwemlessen voor diploma A in zwembad AquaAltena.

  Meer info
 • Wat doe ik als ik een (dringende) jeugdvraag heb vanaf 1 januari 2015

  Per 1 januari 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor de Jeugdzorg. Als u vragen heeft over de zorg, of u heeft zorg nodig, dan kunt u tijdens kantooruren, op werkdagen, contact opnemen met een consulent van het zorgteam van de gemeente Aalburg. De consulent is bereikbaar via telefoonnummer 0416-6987100.

  Meer info
 • Marianne Vos Wielerfestival Aalburg

  Op zaterdag 9 mei 2015 wordt er weer een groot wielerspektakel in de gemeente Aalburg georganiseerd onder de naam “Marianne Vos Wielerfestival Aalburg”.  Tijdens dit festival staat het dames wielrennen centraal.

  Meer info
 • Openbare kunstopdracht Eethen

  De Cultuurraad Aalburg heeft in zijn beleid vastgesteld op den duur te komen tot de plaatsing van een kunstwerk in de openbare ruimte in alle dorpen van de gemeente Aalburg. In een aantal dorpen van de gemeente is nog geen kunstwerk in de openbare ruimte aanwezig.

  Meer info
 • 5 mei 2015 70 jaar Bevrijding: Aalburgse Bevrijdingsfeest puzzel tochten.

  De gezamenlijke Aalburgse Oranjeverenigingen organiseren op 5 mei een fiets- en autopuzzeltocht door alle dorpen van de Gemeente Aalburg. Deze puzzeltocht mag je eigenlijk niet missen. Neem er rustig de tijd voor, want het is: recreatief, informatief, sportief en educatief...

  Meer info
 • Programma dodenherdenking

  Op maandag 4 mei zal er in de gemeente Aalburg in 3 dorpen een officiele dodenherdenking gehouden worden:

  Meer info
 • Dringend jeugdzorg nodig?

  Indien u buiten kantooruren met spoed  Jeugdzorg nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met het team Spoedeisende Zorg van Bureau Jeugdzorg via telefoonnummer 088 0666999.

   

  Meer info
 • Openingstijden rondom de feest- en herdenkingsdagen

  Rond de komende feest- en herdenkingsdagen gelden aangepaste openingstijden voor het gemeentehuis, Aalburgloket en het milieustation. 

  Meer info
 • 6 Koninklijke Onderscheidingen in Aalburg

  Dit jaar is aan 6 personen in de gemeente Aalburg een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt ter gelegenheid van de jaarlijkse “lintjesregen".

  Meer info
 • Hoe verloopt het gesprek met de gemeente?

  Mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben, zoals begeleiding, dagbesteding en beschermd wonen, kunnen sinds dit jaar terecht bij hun gemeente.

  Meer info
Archief

Adresgegevens gemeente:
Grote Kerkstraat 32 (gemeentehuis)
Grote Kerkstraat 42 (Aalburgloket)
Postbus 40
4260 AA Wijk en Aalburg
T: 0416-698700
F: 0416-693474
E: gemeente@aalburg.nl