Nieuws

 • Vergoeding zwemlessen

  De gemeente Aalburg vergoedt voor alle basisschoolleerlingen woonachtig in de gemeente Aalburg de eerste 12-lessenkaart ter waarde van € 110 voor de zwemlessen voor diploma A in zwembad AquaAltena.

  Meer info
 • Genderen met DEcAB voor minder energie

  Op woensdag 27 mei jl. heeft DEcAB in Genderen op uitnodiging van de dorpsraad een informatie avond georganiseerd over samen energie besparen voor een duurzaam Genderen. Het doel van de bijeenkomst was om Genderen te informeren over de voordelen van energie besparen en het  zelf energie opwekken met zonnepanelen.

  Meer info
 • Wat doe ik als ik een (dringende) jeugdvraag heb vanaf 1 januari 2015

  Per 1 januari 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor de Jeugdzorg. Als u vragen heeft over de zorg, of u heeft zorg nodig, dan kunt u tijdens kantooruren, op werkdagen, contact opnemen met een consulent van het zorgteam van de gemeente Aalburg. De consulent is bereikbaar via telefoonnummer 0416-6987100.

  Meer info
 • Dringend jeugdzorg nodig?

  Indien u buiten kantooruren met spoed  Jeugdzorg nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met het team Spoedeisende Zorg van Bureau Jeugdzorg via telefoonnummer 088 0666999.

   

  Meer info
 • Een vrijwilliger koninklijk waarderen

  De voorbereidingen voor de lintjes in 2016 zijn al weer in volle gang. Weet u in uw omgeving iemand die in aanmerking komt voor een Koninklijke Onderscheiding, dan kunt u die voordragen. 

  Meer info
 • KlikM’s tijdelijk verwijderd in verband met schilderen lichtmasten

  Binnenkort worden er diverse lichtmasten in onze gemeente geschilderd. Daarbij kan het nodig zijn dat de KlikM’s (ophanghaken voor Plastic Heroes zakken) tijdelijk verwijderd worden. Vanaf 16 juni 2015 zijn de masten aan de beurt waaraan een KlikM bevestigd is. 

  Meer info
 • Invoering trekkerrijbewijs (T-rijbewijs) op 1 juli 2015

  Vanaf 1 juli 2015 heeft u een tractorrijbewijs nodig om een tractor of trekker te besturen. Dit heet ook wel het trekkerrijbewijs of T-rijbewijs. Alle bestuurders van een landbouwtrekker moeten dan dit rijbewijs hebben om de openbare weg op te mogen rijden. 

  Meer info
 • Woudrichem, Aalburg en Werkendam moeten voor 2019 fuseren

  Gedeputeerde Staten ondersteunen het advies van Cees Veerman om uiterlijk 1 januari 2019 te komen tot een bestuurlijke fusie van Woudrichem, Aalburg en Werkendam.

  Meer info
 • Aalburgse Visie aangeboden aan Gedeputeerde mevrouw Anne-Marie Spierings van de provincie Noord-Brabant

  Gedeputeerde mevrouw Anne-Marie Spierings (Bestuur) heeft een oproep gedaan aan alle Brabantse gemeenten over de toekomstvisies voor (Veer)Krachtig Bestuur.

  Meer info
Archief

Adresgegevens gemeente:
Grote Kerkstraat 32 (gemeentehuis)
Grote Kerkstraat 42 (Aalburgloket)
Postbus 40
4260 AA Wijk en Aalburg
T: 0416-698700
F: 0416-693474
E: gemeente@aalburg.nl