Nieuws

 • Fietsen langs Van Gogh's zonnebloemvelden in 3 routes

  In 2015 is het precies 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh (1853-1890) is gestorven. Onder de noemer 'Meer rendement met Van Gogh' willen TOP Brabant, VisitBrabant en Van Gogh Brabant het bedrijfsleven inspireren om optimaal te profiteren van de kansen die het themajaar biedt.

  Meer info
 • Burgemeester bezoekt 102-jarige Aart de Graaf in Ruiterhof Genderen

  17 juli 2015 was een feestelijke dag in de Ruiterhof te Genderen. Op die dag vierde Aart de Graaff, samen met zijn kinderen en kleinkinderen zijn 102de verjaardag. Een drukke dag dus voor de nog steeds jong van hart zijnde jarige.

  Meer info
 • Vergoeding zwemlessen

  De gemeente Aalburg vergoedt voor alle basisschoolleerlingen woonachtig in de gemeente Aalburg de eerste 12-lessenkaart ter waarde van € 110 voor de zwemlessen voor diploma A in zwembad AquaAltena.

  Meer info
 • Bericht voor vrije reizigers met een deeltaxipas

  Op 1 januari 2016 gaat een nieuw vervoerscontract voor Deeltaxi in. PZN blijft ook de komende jaren het vervoer samen met lokale ondernemers uitvoeren.

  Meer info
 • Dringend jeugdzorg nodig?

  Indien u buiten kantooruren met spoed  Jeugdzorg nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met het team Spoedeisende Zorg van Bureau Jeugdzorg via telefoonnummer 088 0666999.

   

  Meer info
 • Een vrijwilliger koninklijk waarderen

  De voorbereidingen voor de lintjes in 2016 zijn al weer in volle gang. Weet u in uw omgeving iemand die in aanmerking komt voor een Koninklijke Onderscheiding, dan kunt u die voordragen. 

  Meer info
 • Woudrichem, Aalburg en Werkendam moeten voor 2019 fuseren

  Gedeputeerde Staten ondersteunen het advies van Cees Veerman om uiterlijk 1 januari 2019 te komen tot een bestuurlijke fusie van Woudrichem, Aalburg en Werkendam.

  Meer info
 • Aalburgse Visie aangeboden aan Gedeputeerde mevrouw Anne-Marie Spierings van de provincie Noord-Brabant

  Gedeputeerde mevrouw Anne-Marie Spierings (Bestuur) heeft een oproep gedaan aan alle Brabantse gemeenten over de toekomstvisies voor (Veer)Krachtig Bestuur.

  Meer info
 • Houd strandje in Veen schoon!

  Met al dat mooie weer is het heerlijk genieten aan het water. Zo ook aan het strandje in Veen.

  Met de realisering van dit strandje is een langgekoesterde wens van de gemeenschap uit Veen in vervulling gegaan. Lekker dicht bij huis vertoeven aan de Maas.  Fijn toch?

  Meer info
 • Starterslening nog maar beperkt beschikbaar

  De gemeente Aalburg wil starters op de woningmarkt helpen bij de aankoop van een woning.  De gemeente heeft voor starters de mogelijkheid een zogenaamde starterslening aan te vragen. Met deze lening zou het laatste stukje financiering van een nieuwe woning toch mogelijk gemaakt kunnen worden.

  Meer info
 • Verzekering vrijwilligersorganisaties

  In elke gemeente zijn veel vrijwilligers(organisaties) actief. Zo ook in Aalburg

  Meer info
 • Vakantieperiode

  Nu de vakantieperiode weer aanbreekt, betekent dit ook voor de gemeentesecretarie van Aalburg en Aalburgloket dat men daar de komende weken niet op volle toeren kan draaien. Hoewel er alles aan gedaan wordt om de serviceverlening zo optimaal mogelijk te laten verlopen, moet u er toch rekening mee houden dat u in de vakantietijd niet altijd direct door de juiste persoon geholpen kunt worden. 

  Meer info
Archief

Adresgegevens gemeente:
Grote Kerkstraat 32 (gemeentehuis)
Grote Kerkstraat 42 (Aalburgloket)
Postbus 40
4260 AA Wijk en Aalburg
T: 0416-698700
F: 0416-693474
E: gemeente@aalburg.nl