Nieuws

 • Dongemond-gemeenten nemen deel aan het Europees Sociaal Fonds (ESF)

  In 2014 vroegen de Dongemond-gemeenten via centrumgemeente Breda ESF-subsidie aan voor uitvoering van activiteiten gericht op voorkoming en bestrijding van de werkloosheid in de arbeidsmarktregio West-Brabant.

  Meer info
 • Videofilm Aalburg

  De gemeente Aalburg heeft een videofilm laten maken die een mooie impressie geeft over het wonen in de gemeente Aalburg.

  Meer info
 • Kunstwerk rotonde Wijk en Aalburg

  Dinsdag 19 juli 2016 is op de rotonde bij de Kromme Nol in Wijk en Aalburg een mooi kunstwerk geplaatst.

  Meer info
 • Vrijwilligerspoule ondersteuning Vluchtelingen

  Dorps- en kerkenraden, sportverenigingen, VluchtelingenWerk en andere betrokkenen  in Aalburg hebben in de afgelopen periode in samenwerking met de gemeente bijgedragen aan het opzetten van een vrijwilligerspoule ten behoeve van de ondersteuning van vluchtelingen en vergunninghouders.

  Meer info
 • Ontmoeting tussen twee 103-jarige inwoners van Land van Heusden en Altena

  Vrijdag 26 augustus jl. vond er een bijzondere ontmoeting plaats in Genderen.

  Meer info
 • Een naam voor de nieuwe gemeente. Denkt u mee?

  De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem vormen vanaf 1 januari 2019 een nieuwe gemeente. De nieuwe gemeente moet natuurlijk een naam krijgen. Een naam die past bij het gebied, aantrekkingskracht heeft voor bedrijfsleven, inwoners en toeristen. Makkelijk te onthouden en klinkend als een klok.

  Meer info
 • Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Rijneveld-van Ginkel

  Foto Teus Admiraal

  Afgelopen zaterdag 17 september heeft Loco-burgemeester Cees Schreuders een koninklijk onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Rijneveld-van Ginkel uit Wijk en Aalburg.

  Meer info
 • Veel interesse voor nieuw evenementenbeleid

  Donderdagavond 22 september kwamen zo'n 75 belangstellenden naar d"Alburcht in Wijk en Aalburg om mee te praten en mee te denken over het nieuw te maken evenementenbeleid van de gemeente.

  Meer info
 • Waarschuwing van de politie!

  Er zijn travellers in ons gebied gesignaleerd welke klusjes aanbieden voor belachelijk hoge prijzen. Travellers betreffen veelal groepen reizigers, welke geld verdienen door het aanbieden van werkzaamheden.

  Meer info
 • Erepenning uitgereikt aan Cees de Gast

  Op donderdag 22 september is Cees de Gast verrast met de uitreiking van de erepenning van de gemeente Aalburg. Cees de Gast heeft deze erepenning ontvangen als waardering voor zijn grote inzet voor de cultuurhistorie van het Land van Heusden en Altena. 

  Meer info
 • Dringend jeugdzorg nodig?

  Indien u buiten kantooruren met spoed  Jeugdzorg nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met het team Spoedeisende Zorg van Bureau Jeugdzorg via telefoonnummer 088 0666999.

  Meer info
Archief

Adresgegevens gemeente:
Grote Kerkstraat 32 (gemeentehuis)
Grote Kerkstraat 42 (Aalburgloket)
Postbus 40
4260 AA Wijk en Aalburg
T: 0416-698700
F: 0416-693474
E: gemeente@aalburg.nl