Nieuws

 • Vergoeding zwemlessen

  De gemeente Aalburg vergoedt voor alle basisschoolleerlingen woonachtig in de gemeente Aalburg de eerste 12-lessenkaart ter waarde van € 110 voor de zwemlessen voor diploma A in zwembad AquaAltena.

  Meer info
 • Wat doe ik als ik een (dringende) jeugdvraag heb vanaf 1 januari 2015

  Per 1 januari 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor de Jeugdzorg. Als u vragen heeft over de zorg, of u heeft zorg nodig, dan kunt u tijdens kantooruren, op werkdagen, contact opnemen met een consulent van het zorgteam van de gemeente Aalburg. De consulent is bereikbaar via telefoonnummer 0416-6987100.

  Meer info
 • Clips ter voorkoming van plastic zwerfafval

  Wethouder Pim Bouman heeft het startsein gegeven met het aanbrengen van een klemsysteem met clips (KlikM) rond lantaarnpalen.(zie bijgaande foto). Dit systeem moet voorkomen dat de zakken met plastic afval wegwaaien en daardoor zwerfvuil worden. 

  Meer info
 • Marianne Vos Wielerfestival Aalburg

  Op zaterdag 9 mei 2015 wordt er weer een groot wielerspektakel in de gemeente Aalburg georganiseerd onder de naam “Marianne Vos Wielerfestival Aalburg”.  Tijdens dit festival staat het dames wielrennen centraal.

  Meer info
 • Tip van de BOA: Pas op voor vergiftigd hondenvoer

  In diverse plaatsen in de omgeving van onze gemeente is vergiftigd dierenvoer aangetroffen. Niet alleen in het openbaar gebied maar ook in tuinen van hondenbezitters. 

  Meer info
 • Bomen rooien buitengebied gemeente Aalburg

  De gemeente Aalburg heeft, net als iedere boomeigenaar, een zorgplicht voor haar bomen. Dit houdt in dat we onze bomen voldoende moeten controleren (inspecteren) en onderhouden. Aan de hand van de inspectieresultaten wordt periodiek het onderhouds- en rooiplan vastgesteld.

  Meer info
 • Workshop Social Media voor mantelzorgers

  Op donderdag 12 maart a.s. organiseert de gemeente Aalburg voor mantelzorgers een workshop rondom het gebruik van social media. 

  Meer info
 • Raadsinformatiebrief inzake voortgang samenwerking

  De drie gemeenten hebben in de afgelopen maanden ieder op hun eigen manier de gemeenteraden geïnformeerd en geconsulteerd in het traject rondom de samenwerking binnen het Land van Heusden en Altena.

  Meer info
Archief

Adresgegevens gemeente:
Grote Kerkstraat 32 (gemeentehuis)
Grote Kerkstraat 42 (Aalburgloket)
Postbus 40
4260 AA Wijk en Aalburg
T: 0416-698700
F: 0416-693474
E: gemeente@aalburg.nl