Nieuws

 • Vergoeding zwemlessen

  De gemeente Aalburg vergoedt voor alle basisschoolleerlingen woonachtig in de gemeente Aalburg de eerste 12-lessenkaart ter waarde van € 110 voor de zwemlessen voor diploma A in zwembad AquaAltena.

  Meer info
 • Wat doe ik als ik een (dringende) jeugdvraag heb vanaf 1 januari 2015

  Per 1 januari 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor de Jeugdzorg. Als u vragen heeft over de zorg, of u heeft zorg nodig, dan kunt u tijdens kantooruren, op werkdagen, contact opnemen met een consulent van het zorgteam van de gemeente Aalburg. De consulent is bereikbaar via telefoonnummer 0416-6987100.

  Meer info
 • Marianne Vos Wielerfestival Aalburg op 9 mei 2015

  Het Marianne Vos Wielerfestival Aalburg is dat een nieuw evenement? Nee zeker niet. Het is een voortzetting van de Marianne Vos Classic die dit jaar al voor de  9e keer wordt georganiseerd, waarbij onze inwoonster  Marianne Vos een belangrijke rol speelt.

  Meer info
 • Openbare kunstopdracht Eethen

  De Cultuurraad Aalburg heeft in zijn beleid vastgesteld op den duur te komen tot de plaatsing van een kunstwerk in de openbare ruimte in alle dorpen van de gemeente Aalburg. In een aantal dorpen van de gemeente is nog geen kunstwerk in de openbare ruimte aanwezig.

  Meer info
 • Dringend jeugdzorg nodig?

  Indien u buiten kantooruren met spoed  Jeugdzorg nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met het team Spoedeisende Zorg van Bureau Jeugdzorg via telefoonnummer 088 0666999.

   

  Meer info
 • 6 Koninklijke Onderscheidingen in Aalburg

  Dit jaar is aan 6 personen in de gemeente Aalburg een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt ter gelegenheid van de jaarlijkse “lintjesregen".

  Meer info
 • Genomineerden verkiezing ondernemende vrouw bekend

  Voor de verkiezing van De ondernemende vrouw van Altena zijn opnieuw tien vrouwen geselecteerd. Zij dingen mee naar de juryprijs (Rabo Award 2015), de publieksprijs en de innovatieprijs. De uitreiking van de prijzen is tijdens het Marianne Vos wielerfestival Aalburg op zaterdag 9 mei om 13.30 uur in het Aalburgse gemeentehuis.

  Meer info
 • Geschoten in De Biesbosch

  In mei speuren bezoekers niet alleen naar bevers in De Biesbosch, maar naar het beste shot ervan!

  Meer info
Archief

Adresgegevens gemeente:
Grote Kerkstraat 32 (gemeentehuis)
Grote Kerkstraat 42 (Aalburgloket)
Postbus 40
4260 AA Wijk en Aalburg
T: 0416-698700
F: 0416-693474
E: gemeente@aalburg.nl