Nieuws

 • Fietsen langs Van Gogh's zonnebloemvelden in 3 routes

  In 2015 is het precies 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh (1853-1890) is gestorven. Onder de noemer 'Meer rendement met Van Gogh' willen TOP Brabant, VisitBrabant en Van Gogh Brabant het bedrijfsleven inspireren om optimaal te profiteren van de kansen die het themajaar biedt.

  Meer info
 • CycloMedia maakt foto’s in onze gemeente

  Tussen 1 september en 31 december 2015 worden in de gemeente Aalburg foto’s gemaakt door CycloMedia, een Nederlands bedrijf gevestigd in Zaltbommel, dat gespecialiseerd is in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving.

  Meer info
 • Vergoeding zwemlessen

  De gemeente Aalburg vergoedt voor alle basisschoolleerlingen woonachtig in de gemeente Aalburg de eerste 12-lessenkaart ter waarde van € 110 voor de zwemlessen voor diploma A in zwembad AquaAltena.

  Meer info
 • Bericht voor vrije reizigers met een deeltaxipas

  Op 1 januari 2016 gaat een nieuw vervoerscontract voor Deeltaxi in. PZN blijft ook de komende jaren het vervoer samen met lokale ondernemers uitvoeren.

  Meer info
 • Dringend jeugdzorg nodig?

  Indien u buiten kantooruren met spoed  Jeugdzorg nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met het team Spoedeisende Zorg van Bureau Jeugdzorg via telefoonnummer 088 0666999.

   

  Meer info
 • Woudrichem, Aalburg en Werkendam moeten voor 2019 fuseren

  Gedeputeerde Staten ondersteunen het advies van Cees Veerman om uiterlijk 1 januari 2019 te komen tot een bestuurlijke fusie van Woudrichem, Aalburg en Werkendam.

  Meer info
 • Houd strandje in Veen schoon!

  Met al dat mooie weer is het heerlijk genieten aan het water. Zo ook aan het strandje in Veen.

  Met de realisering van dit strandje is een langgekoesterde wens van de gemeenschap uit Veen in vervulling gegaan. Lekker dicht bij huis vertoeven aan de Maas.  Fijn toch?

  Meer info
 • Starterslening nog maar beperkt beschikbaar

  De gemeente Aalburg wil starters op de woningmarkt helpen bij de aankoop van een woning.  De gemeente heeft voor starters de mogelijkheid een zogenaamde starterslening aan te vragen. Met deze lening zou het laatste stukje financiering van een nieuwe woning toch mogelijk gemaakt kunnen worden.

  Meer info
 • Verzekering vrijwilligersorganisaties

  In elke gemeente zijn veel vrijwilligers(organisaties) actief. Zo ook in Aalburg

  Meer info
 • Pas op voor malafide markeringsbedrijven

  Op dit moment duiken er her en der in de gemeente Aalburg Engelstalige lieden op die beweren dat ze in opdracht van de gemeente wegen moeten markeren (strepen aanbrengen).

  Meer info
 • Advies voor mantelzorgers

  Bent u mantelzorger en denkt u wel eens 'Hoe hou ik dit vol?' Dan is deze (anonieme) vragenlijst iets voor u!

  Meer info
 • Open Monumentendag

  In het weekend bij Open Monumentendag op 12 en 13 september zijn in de regio weer diverse activiteiten opgezet door Erfgoed Altena.

  Meer info
Archief

Adresgegevens gemeente:
Grote Kerkstraat 32 (gemeentehuis)
Grote Kerkstraat 42 (Aalburgloket)
Postbus 40
4260 AA Wijk en Aalburg
T: 0416-698700
F: 0416-693474
E: gemeente@aalburg.nl