Nieuws

 • Vergoeding zwemlessen

  De gemeente Aalburg vergoedt voor alle basisschoolleerlingen woonachtig in de gemeente Aalburg de eerste 12-lessenkaart ter waarde van € 110 voor de zwemlessen voor diploma A in zwembad AquaAltena.

  Meer info
 • Wat doe ik als ik een (dringende) jeugdvraag heb vanaf 1 januari 2015

  Per 1 januari 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor de Jeugdzorg. Als u vragen heeft over de zorg, of u heeft zorg nodig, dan kunt u tijdens kantooruren, op werkdagen, contact opnemen met een consulent van het zorgteam van de gemeente Aalburg. De consulent is bereikbaar via telefoonnummer 0416-6987100.

  Meer info
 • Dringend jeugdzorg nodig?

  Indien u buiten kantooruren met spoed  Jeugdzorg nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met het team Spoedeisende Zorg van Bureau Jeugdzorg via telefoonnummer 088 0666999.

   

  Meer info
 • Geschoten in De Biesbosch

  In mei speuren bezoekers niet alleen naar bevers in De Biesbosch, maar naar het beste shot ervan!

  Meer info
 • Burgemeester Naterop neemt watertappunt in gebruikt

  In 2014 besloot de Millenniumwerkgroep onder andere de aanleg van een waterkraantappunt in de gemeente te realiseren. Hiermee werd tegelijkertijd de mogelijkheid gecreëerd om in een Afrikaans land een tweede tappunt te laten aanleggen.

  Meer info
 • Presentatie rapport Cees Veerman

  Dinsdagmorgen 12 mei heeft de heer Cees Veerman zijn advies aan de provincie over de bestuurlijke inrichting van het Land van Heusden en Altena aan de stuurgroep gepresenteerd.

  Meer info
 • Een vrijwilliger koninklijk waarderen

  De voorbereidingen voor de lintjes in 2016 zijn al weer in volle gang. Weet u in uw omgeving iemand die in aanmerking komt voor een Koninklijke Onderscheiding, dan kunt u die voordragen. 

  Meer info
 • Bijeenkomst vrijwilligers gemeente Aalburg

  Vrijwilligers zijn het kloppend hart van onze samenleving! Aalburg telt een groot arsenaal aan actieve inwoners waar we trots op zijn.
  Samen kunnen we meer en beter.  

  Meer info
Archief

Adresgegevens gemeente:
Grote Kerkstraat 32 (gemeentehuis)
Grote Kerkstraat 42 (Aalburgloket)
Postbus 40
4260 AA Wijk en Aalburg
T: 0416-698700
F: 0416-693474
E: gemeente@aalburg.nl