Afvalwijzer App

Wilt u weten weten wanneer er welk afval wordt ingezameld, dan kunt u dat gemakkelijk doen met uw smartphone of tablet!

U kunt hiervoor de ´Afvalwijzer app´ downloaden. Dit is een handig hulpmiddel om te zien wat de ophaaldagen van het afval op uw  adres zijn.  Daarbij geeft de app informatie over het scheiden van afval en actuele informatie over gewijzigde ophaaldagen, bijvoorbeeld rond de feestdagen.

Melding

Snel en eenvoudig is te zien wanneer bijvoorbeeld de restcontainer aangeboden kan worden. Via de AfvalWijzer app kan men op elk gewenst tijdstip en vanaf elke  locatie zien wanneer welk afval aangeboden kan worden. Het is zelfs mogelijk om hier vanuit de app een melding voor te ontvangen, zodat u een melding krijgt op de dagen dat er afval op uw adres wordt ingezameld.  

Meer informatie en downloaden

U kunt de Afvalwijzer app downloaden:

  • Met de iPhone of I-Pad kan via de Apple App store de iPhone versie gedownload worden.
  • Met een smartphone kan via Google playstore de Android versie gedownload worden.

Beschikt u niet over de mogelijkheid om de app te downloaden"?

U kunt natuurlijk ook terecht op de website www.mijnafvalwijzer.nl. Via www.mijnafvalwijzer.nl vindt u alle informatie die ook op de app te vinden is. U kunt hier bijvoorbeeld ook via de button " notificaties" een e-mailadres instellen, zodat u een mail ontvangt om u eraan te herinneren dat uw container op een bepaalde tijd aan straat gezet moet worden! Het is ook mogelijk om hier een papieren kalender uit te printen.