Snel ter zake? Afspraak maken!

Gegevens bekendmaking
Publicatiedatum: 24-01-2017
Soort bekendmaking: Gemeentelijke mededelingen

Vanaf 1 februari 2017 werken wij op afspraak. Dit betekent dat u voortaan een afspraak maakt als u iets wilt regelen bij de gemeente.

Heeft u een afspraak gemaakt, dan wordt u direct geholpen.

Online een afspraak maken

Via onze website www.aalburg.nl kunt u digitaal een afspraak maken. Voor een aantal producten, zoals bijvoorbeeld het aanvragen en afhalen van een
reisdocument of een rijbewijs, kunt u direct een tijdstip inplannen. Voor meer specifieke vragen kunt u een verzoek doen voor het maken van een afspraak. Dan wordt er binnen twee werkdagen contact met u opgenomen voor het maken van een afspraak. Het voordeel hiervan is dat u meteen met de juiste persoon een afspraak heeft.

Maak direct een afspraak via onze website!

Telefonisch een afspraak maken

Het is ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Hiervoor neemt u contact op met het gemeentehuis 0416-698700.

Overgangsperiode

Tot 1 mei 2017 wordt u ook zonder afspraak nog zoveel mogelijk geholpen. U moet dan wel wachten tot er een plaats vrij is tussen de afspraken.
Vanaf 1 mei 2017 zullen wij volledig op afspraak gaan werken.

Hoe maakt u een afspraak?

  • Ga naar www.aalburg.nl
  • Kies voor “Afspraak maken”
  • Selecteer het door u gewenste product of producten waarvoor u een afspraak wilt maken
  • Volg de aanwijzingen op het scherm.

Digitale producten

Een aantal producten kunt u al digitaal via onze website regelen. Hiervoor hoeft u niet langs te komen bij het gemeentehuis. Dit zijn o.a.:

Om deze producten digitaal te regelen heeft u wel uw DigiD nodig.

Kunt u nog terecht zonder afspraak?

Als u een afspraak maakt, bent u er zeker van dat u wordt geholpen op het door u aangegeven tijdstip. Als u er voor kiest om zonder afspraak langs te komen, dan is het risico groot dat u langer moet wachten of dat u een andere keer terug moet komen. Personen die een afspraak hebben gaan immers voor. Wel kunt u ter plaatse een afspraak inplannen bij de receptie.

Spoed?

Als er sprake is van spoed of van een bijzonder geval, dan kunt u contact opnemen met de gemeente. Samen met u kijken we naar een passende oplossing.