Subsidie muziekles; zorg ervoor dat u zelf de aanvraag op tijd indient!

Dit item is verlopen op 01-11-2017.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: Aalburg, gemeente
Publicatiedatum: 30-08-2017
Soort bekendmaking: Gemeentelijke mededelingen

Het schooljaar is weer begonnen en leerlingen die in het nieuwe schooljaar muziekles willen volgen of daarmee willen doorgaan, kunnen hiervoor subsidie bij de gemeente aanvragen.

Ook leerlingen die willen starten kunnen een aanvraag indienen. In tegenstelling tot eerdere jaren stuurt de gemeente geen aanvraagformulieren meer naar ouders die in een eerder schooljaar ook subsidie hebben aangevraagd, omdat de regeling nu voldoende bekend is. U moet dan ook zelf er voor zorgen dat de aanvraag op tijd wordt ingediend.

De aanvragen voor het schooljaar 2017-2018 moeten worden ingediend tussen 1 september en 1 november 2017. Aanvragen die na 1 november worden ontvangen worden niet in behandeling genomen. Er wordt dan geen subsidie toegekend.  

Alle informatie over de hoogte van de subsidie kunt u vinden op de website van de gemeente: www.aalburg.nl. Via de zoekfunctie vindt u de informatie over muziekonderwijs, waaronder een aanvraagformulier, een lijst met docenten en de verordening waarin de voorwaarden zijn beschreven.

Wilt u nadere informatie? Dan kunt u daarvoor bellen naar telefoonnummer 0416-698784 of een email sturen naar: b.nijhof@aalburg.nl