Nieuwsberichten

 • Een vrijwilliger koninklijk waarderen

  De voorbereidingen voor de lintjes in 2018 zijn al weer in volle gang. Weet u in uw omgeving iemand die in aanmerking komt voor een Koninklijke Onderscheiding, dan kunt u die voordragen.

 • Gezellige drukte tijdens 11e editie van Marianne Vos Wielerfestival

  Voor de 11e editie van het Marianne Vos Wielerfestival was veel belangstelling. De dag ging van start met een toertocht voor dames, ruim 200 deelneemster namen hieraan deel en maakten een prachtige toer door onze mooie streek.

 • Snel internet voor Aalburg, Werkendam en Woudrichem binnen handbereik

  De gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem hebben een overeenkomst getekend met de Maatschappij voor Breedband in Brabant (Mabib) die bij voldoende belangstelling het buitengebied van de drie gemeenten wil voorzien van een glasvezelnetwerk. Meer leest u hierover op www.altena2019.nl.

 • De gemeente is benieuwd naar uw ervaringen met de Wmo!

  De gemeente Aalburg houdt jaarlijks een onderzoek naar de ervaringen van cliƫnten met hun Wmo-voorziening(en). De gemeente heeft onderzoeksbureau Triqs uit Zwolle gevraagd om het onderzoek dit jaar uit te voeren.

 • Vermelding en adverteren gemeentegids

  Medio september zal er weer een nieuwe gemeentegids voor Aalburg verschijnen. Alle actuele informatie over de gemeente, verenigingen en instanties wordt daarin weer opgenomen. De gemeentegids zal worden uitgegeven door Akse Media uit Den Helder.

 • Aanvragen mantelzorgwaardering

  Mantelzorg is een bedankje meer dan waard! Heeft u een mantelzorger en woont u in de gemeente Aalburg? Dan kunt u de mantelzorgwaardering aanvragen.