Vermelding en adverteren gemeentegids

Dit item is verlopen op 16-08-2017.

Medio september zal er weer een nieuwe gemeentegids voor Aalburg verschijnen. Alle actuele informatie over de gemeente, verenigingen en instanties wordt daarin weer opgenomen. De gemeentegids zal worden uitgegeven door Akse Media uit Den Helder.

Binnenkort wordt door Akse Media gestart met de acquisitie voor advertenties in de gemeentegids. Wilt u ook in de nieuwe gemeentegids adverteren en staat u niet in de laatste editie, neem dan contact op met Akse Media in Den Helder, tel. 0223-668877 of via info@aksemedia.nl.

Verenigingen en instanties die in de laatste editie staan vermeld zullen (via e-mail) benaderd worden door Akse Media.  In de mail staat een persoonlijke code waarmee u eventuele wijzigingen kunt doorgeven. Verenigingen of instanties die niet eerder vermeld stonden in de gemeentegids en wel graag opgenomen willen worden, moeten zich zelf aanmelden. Dat kan als volgt:  

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Aalburg)
  • telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Aalburg) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

De nieuwe gemeentegids van Aalburg, gemaakt door Akse Media, is de enige officiƫle gemeentegids van de gemeente Aalburg.